Aanverwante diensten

Zoals je op onze dienstenpagina al kon lezen, zijn wij de grootste database op het gebied van zorg, welzijn en leven in Friesland en de rest van Nederland. Daarnaast kun jij je ook nog eens gratis registreren. Grootste voordeel is misschien wel dat je na registratie te maken krijgt met een gebruiksvriendelijk dashboard. Maar er is meer. Wij bieden jou namelijk ook een aantal aanverwante diensten.

  • Internet Toolbox

    Heb jij regelmatig problemen gehad met het vinden van de juiste informatie in een database? Daar hoef je hier niet bang voor te zijn. Naast een gebruiksvriendelijk dashboard gebruiken wij namelijk ook een speciale internet toolbox. Op deze manier kun jij makkelijk en snel vrij zoeken door de hele database. Dit scheelt je natuurlijk een hoop tijd. Daarnaast maakt de toolbox het mogelijk om een visitekaartje te sturen en zodoende je locatie te delen. Zo ben jij niet alleen makkelijker te vinden voor interessante websites, maar kun je zelf ook makkelijker andere vinden.

 

  • Gratis handleidingen en informatie

    Een database is niet voor iedereen even makkelijk te begrijpen. Heb jij moeite met het begrijpen van onze internetdatabase over zorg, welzijn en leven in Friesland en de rest van Nederland? Dan bieden wij jou als extraatje gratis handleidingen en informatie aan. In deze handleiding vind je alle informatie om de database optimaal te kunnen benutten. Daarnaast worden er enkele handige tips behandeld om het gebruik van de database nog makkelijker te maken.

 

  • Klantenservice

    Heb jij de handleiding doorgespit maar blijf je met een paar vragen stellen? Dan kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen. Hiervoor hebben wij zelfs een speciale klantenservice in het leven geroepen. Deze klantenservice is relatief goed bereikbaar. Je krijgt dan ook snel antwoord wanneer jij ons jouw probleem voorlegt. Stuur gewoonweg een mailtje naar ons en wij doen ons uiterste best om deze zo snel mogelijk te beantwoorden. Er is ons namelijk aan gelegen om jou een zo prettig mogelijk gebruikservaring te bezorgen voor wat betreft het gebruik van deze database.