Diensten

Op deze site heb je het nodige kunnen lezen over zorg, welzijn en het leven in Friesland en de rest van Nederland. Mogelijk houd jij je ook dagelijks bezig met onderwerpen die betrekking hebben op deze gebieden. Daarom hebben wij een internetdatabase samengesteld om de zorgvragers in Friesland en de rest van Nederland zoveel mogelijk informatie op één plek aan te bieden. Heb jij een eigen website die zich richt op het sociale leven in Nederland? Dan wil je deze mogelijk vermelden in onze database. Dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Wij garanderen jou in ieder geval het volgende:

  • De grootste online lijst

    In Nederland zijn er talloze websites die zich richten op zorg, welzijn en het leven in Friesland en daarbuiten. Dit zijn vaak alleen maar op zichzelf staande sites. Heel af en toe is er een overkoepelend orgaan aanwezig, maar dit is meestal niet het geval. Daarom hebben wij een online database opgericht. En dit is niet zo maar een database. Nee, hier vind je namelijk de grootste online lijst met vermeldingen van websites die informatie bieden over deze onderwerpen.

 

  • Gratis registratie

    Doorgaans moet je altijd betalen om een site te vermelden in een database. Dat is bij ons niet het geval. Het is helemaal kosteloos om jezelf te registreren voor onze database. Het is niet alleen gratis, maar ook nog eens heel erg makkelijk. Binnen een mum van tijd ben jij geregistreerd en kun jij bij de onuitputtelijke informatie over zorg, welzijn en leven in Friesland en de rest van Nederland.

 

  • Gebruiksvriendelijk dashboard

    Een database staat vaak niet te boek als gebruiksvriendelijk. Dat is bij onze database over zorg, welzijn en leven in Friesland en de rest van Nederland echter wel het geval. Wij weten namelijk als geen ander hoe lastig het is om je weg te vinden in een database. Daarom hebben wij een gebruiksvriendelijk dashboard op maat laten maken. Je hebt hier dus te maken met een gebruiksvriendelijke database, iets wat je niet veel ziet op het internet.